•  Over ons   •   Wijn links   •   Contact

Proeverijen

Hongaarse wijnproeverij rondom Breda

Hongaarse wijnproeverijWijnuithongarije.nl biedt de mogelijkheid om op ontspannen wijze heerlijke Hongaarse wijn te proeven met familie, vrienden, kennissen of collega’s. Wijn proeven kan bij u thuis of op locatie. Het aantal deelnemers ligt tussen de 8 en 14, maar de exacte grootte is bespreekbaar.

De proeverijen worden volledig op maat worden samengesteld uit een assortiment van 250 verschillende Hongaarse wijnen. Uiteraard nemen we wijnglazen, koelers, waterkannen, spuugbakken en formulieren voor de proefnotities met achtergrondinformatie allemaal mee. Een gemiddelde proeverij duurt ongeveer 2,5 uur, waarin we 10 wijnen proeven.

Hongaarse wijnproeverijTijdens de proeverij gaan we op reis door het prachtige Hongarije en drinken we heerlijke wijnen uit diverse regio`s. Rood, wit en rosé van internationale en inheemse druiven verrijken uw pallet. Tijdens het proeven zal er meer worden uitgelegd over de juiste manier van proeven, verschillen tussen kurk en schroefdop, diverse wijnweetjes, achtergronden van wijnhuizen, druiven en wijnmakers en natuurlijk veel Hongaarse geschiedenis.

Na afloop van de wijnproeverij blijven de wijnen natuurlijk staan, zodat iedereen nog op zijn gemak van de favorieten kan genieten. Enthousiast geworden? Neem dan contact op via info@wijnuithongarije.nl.


Overzichtsproeverijen in en rond Breda

Regelmatig organiseert Wijnuithongarije.nl Hongaarse overzichtsproeverijen in en rond Breda. Wijnliefhebbers kunnen zo`n 20 verschillende Hongaarse wijnen proeven en genieten van diverse heerlijke hapjes.De toegang is gratis, maar je dient je wel vooraf aan te melden. Meer weten of aanmelden voor de volgende? Stuur een email via het contactformulier of mail naar info@wijnuithongarije.nl of meld je direct hier rechts aan op de maandelijkse nieuwsbrief.
Lees meer

Inschrijven voor nieuwsbrief!

Wijnhuis van de maand

Thummerer

De familie Thummerer produceert wijn sinds 1984 in het dorp Noszvaj, 10 kilometer ten oosten van Eger. De familie bezit in en rondom de wijnregio Eger ruim 80 hec...
Lees meer..

Druif van de maand

Furmint

De furmint druif is een echte hungaricum: een uniek, inheems Hongaarse druivenras. De druif maakt prachtige, droge witte wijnen en is de belangrijkste c...
Lees meer..