•  Over ons   •   Wijn links   •   Contact

Furmint

De Furmint Foundation is in het leven geroepen om Hongaarse producten in Nederland te promoten met name op het gebied van wijn & gastronomie. Het is een initiatief van wijnjournalisten, wijnimporteurs en liefhebbers van Hongarije.

Wilt u meer weten over het prachtige Hongarije en haar heerlijke producten? Neem dan contact op met Elwin Arens via info@wijnuithongarije.nl of via een van de andere leden.

The Furmint Foundation promotes Hungarian products in general and wine and food in particular in the Netherlands. It is an initiative of wine journalists, wine importers and friends of Hungary.

Do you want to know more about the beautiful Hungary or its great products? Please contact Elwin Arens via info@wijnuithongarije.nl or through one of our other members.

Tom de Smet
Journalist TableTom
www.table-tom.com

Paul Op ten Berg
Journalist Nederlands Gilde van Sommeliers
www.sommeliers.nl

Miranda Beems
Importeur Miranda Beems Wine Import
www.mirandabeems.com

Gerry Bezuijen
Importeur 4-Trading
www.4-trading.com

Attila Szunomár
Importeur Lekkers uit Hongarije
www.lekkersuithongarije.nl

Elwin Arens
Eigenaar Hongaars wijnportal Wijn uit Hongarije
www.wijnuithongarije.nl

Inschrijven voor nieuwsbrief!

Wijnhuis van de maand

Thummerer

De familie Thummerer produceert wijn sinds 1984 in het dorp Noszvaj, 10 kilometer ten oosten van Eger. De familie bezit in en rondom de wijnregio Eger ruim 80 hec...
Lees meer..

Druif van de maand

Furmint

De furmint druif is een echte hungaricum: een uniek, inheems Hongaarse druivenras. De druif maakt prachtige, droge witte wijnen en is de belangrijkste c...
Lees meer..