•  Over ons   •   Wijn links   •   Contact

Klassiek Europa groot succes (14-10-2009)

Afgelopen Zondag 14/10 bezocht een recordaantal van ruim 650 bezoekers de proeverij in het Palace Hotel in Noordwijk. De Hongaarse wijnen waren goed vertegenwoordigd door Miranda Beems Wine Import en Lekkers uit Hongarije. Naast zo`n 30 Hongaarse topwijnen uit diverse Hongaarse wijnregio`s, waren er ook heerlijke delicatessen zoals salami en mangalica ham te proberen.

Tijdens Klassiek Europa werden ook de beste wijnwinkels van Nederland bekend gemaakt. Winnaar was Wijnhandel Schaapveld uit Zutphen. GrapeDistrict uit Amsterdam werd tweede en Wijnwinkel Joost! Wijn uit Hilversum nam de derde prijs in ontvangst.

Joost!Wijn is een enthousiaste promotor van de Hongaarse wijn en heeft dan ook een groot assortiment in zijn winkel staan. De jury over Joost!Wijn: "Deze winkel is pas tweeënhalf jaar open en heeft een goed assortiment in alle prijsklassen, een goede service en is zeer toegankelijk. Het is een winkel van deze tijd met een bijzondere uitstraling, er is goed nagedacht over extra`s, waaronder een kinderspeelhoek."Terug naar de nieuws pagina..

Inschrijven voor nieuwsbrief!

Wijnhuis van de maand

Thummerer

De familie Thummerer produceert wijn sinds 1984 in het dorp Noszvaj, 10 kilometer ten oosten van Eger. De familie bezit in en rondom de wijnregio Eger ruim 80 hec...
Lees meer..

Druif van de maand

Furmint

De furmint druif is een echte hungaricum: een uniek, inheems Hongaarse druivenras. De druif maakt prachtige, droge witte wijnen en is de belangrijkste c...
Lees meer..